Március 17-én este érdemes lesz az HBO-ra kapcsolni

20 órától szinkronosan is látható lesz Tom Hardy sikersorozata, a Tabu. Ezt követően, 21 órától érkezik 2016 egyik (ha nem A) legjobb filmje, a 4 Oscar-díjra jelölt A préri urai (Hell or High Water).

 

A Tabu című sorozatot napjaink egyik sztárja, Tom Hardy (Mad Max - A harag napja, Legenda, A visszatérő) az apjával karöltve, részben saját produkciós cégével valósította meg ötletét. A történet James Keziah Delaneyről szól, aki bejárta a világot, utazása örökre megváltoztatta életét. Otthon már halottnak hitték, amikor Afrikából visszatér Londonba, és átveszi apja tönkrement hajózási vállalatát. Szeretné talpra állítani, de hamarosan szembe találja magát a nagyhatalmú Kelet-indiai Társasággal.

https://www.youtube.com/watch?v=qNYhTh4AS-U

A teljes első évad már elérhető az HBO GO-n!

A sorozat itt érhető el: https://goo.gl/3djbFP

 

A préri urai (Hell or High Water)

David Mackenzie filmje - amely jelenleg 98%-os (!!!) értékelésen áll a Rotten Tomatoes oldalán - olyan sztárokat vonultat fel izgalmas neo westernjében, mint Ben Foster, Chris Pine vagy az alakításáért Oscar-díjra jelölt Jeff Bridges. 

Texasban olykor elmosódik a határ a becsületes emberek és a törvényen kívüliek között. Toby, az elvált apa jobb életet szeretne a fiának, az indulatos Tanner viszont most szabadult a börtönből. A két testvér összefog, hogy megmentsék a családi gazdaságot, amire egy lejáró követelés miatt a bank rá akarja tenni a kezét. Toby és Tanner sajátos és veszélyes módját választják a pénzszerzésnek, rablásokból akarják megszerezni a hiányzó pénzt. Hamarosan nyomukba ered egy könyörtelen Texas Ranger.

A film (a nézők legnagyobb sajnálatára) nem került hazai mozis forgalomba, így az HBO premierje az első alkalom, hogy ezt a kivételes alkotást megnézhessék a filmrajongók!

https://www.youtube.com/watch?v=divDl6kXvAw

 

A film március 17-én reggel már elérhető lesz az HBO GO-n szinkronosan illetve angolul magyar felirattal is!

 

http://www.hbogo.hu

https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag

 

Lantai József