logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://euroastra.info)

Sebestyén Elemér: Segítség, megnősültem!

Megjelentette: johannes
Dátum: 2017 már 19 - 02:32

[0]Egyszemélyes vígjáték Pindroch Csabával a Gyulai Várszínház Kamaratermében. A pszichológiai és stand up előadások stílusát ötvöző Segítség, megnősültem! valójában egy szerelmi vallomás a nőknek, aminek egyik célja felhívni a férfiak figyelmét a nő, a feleség szépségére, értékeire.

 

„Bár tele van csípős megjegyzésekkel és humoros szituációkkal, mégis olyan ez a darab, mint egy szerelmi vallomás. Üzenet tőlem személyesen a feleségemnek, továbbá minden férfitól valamennyi nőnek, köszönetképpen azért a fontos, hihetetlenül boldogító, de olykor végtelenül bosszantó és így rengeteg humorforrást adó csodálatos emberi kapcsolatért, amit úgy hívunk, hogy házasság" - mondja Pindroch Csaba.

 

A 75 perces előadás folyamatosan vezeti a néző figyelmét, a humor állandó résztvevője a jeleneteknek, de a komoly mondanivaló sem maradhat el a végéről. Az utolsó vallomás ellenpontja az addig átélteknek, egy önvallomás, melyben a férfi észreveszi és beismeri, mennyire becsülni és szeretni való a nő, vagyis az ő felesége.

 

"Szórakoztató történetek a házaséletről"

A témából, a nő-férfi kapcsolatából, annak nehézségeiből és szépségeiből adódóan mindenki számára élvezetes és elgondolkodtató ez a darab.

Szól nőről férfinak és férfiról nőnek.

 

A Sebestyén Elemér azonos című regénye alapján írt komédiát Pindroch Csaba társ-dramaturgként, producerként és az előadás egyedüli szereplőjeként jegyzi, a darab rendezője Radnai Márk.

 

Március 23. 19:00

Segítség, megnősültem!

Gyula, Kamaraterem

Kossuth u. 13.

 

http://gyulaivarszinhaz.hu [1]

 

Lantai József


Forrás URL:
http://euroastra.info/node/110536