A UPS TOVÁBBFEJLESZTI A TEHERÁRU SZÁLLÍTMÁNYOK NYOMON KÖVETÉSI TECHNOLÓGIÁJÁT

A UPS 2017. április 10.-én bejelentette, hogy továbbfejlesztette FlexTM Global View elnevezésű teheráru láthatósági eszközét, mely légi, tengeri és szárazföldi szállítmányok nyomon követésére, raktárkészlet rögzítésére, rendelések leadására és vámügyintézési adatok rögzítésére szolgál.

 

A UPS ellátási lánc szolgáltatásait igénybevevő ügyfelei az alábbi fejlesztésekkel találkozhatnak a FlexTM Global View szolgáltatásaiban:

 

  • Új tengeri konténeres szállítási felület - Kifejezetten a tengeri konténeres szállítmányok számára fejlesztett láthatósági felület. A megjelenített információk a szállíttató, az indulási és célkikötő, a feladó és a címzett alapján is rendezhetők.

 

  • Részletes emailes értesítés - A FlexTM Global View email értesítést küld az ügyfélnek az egyes szállítási események bekövetkeztekor a küldeményekről, illetve vámárukról. Az értesítések az eddigieknél több szállítmány-specifikus részletet tartalmaznak, melyek korábban csak a rendszerbe való bejelentkezést követően indított keresésekkel voltak elérhetők. Az ügyfelek így azonnal értesülnek az ellátási láncaikban történt változásokról, és gyorsan reagálhatnak rájuk.

 

  • Továbbfejlesztett információs felületek és riportok- A FlexTM Global View információs felületeit és riportjait oly módon rendezte át a cég, hogy azokban a keresett információk könnyebben megtalálhatók legyenek.

 

"A UPS elkötelezett ennek a fontos technológiai eszköznek a fejlesztése mellett," mondta el Cindy Miller, UPS teheráru üzletágának vezetője. "Senki sem szereti a meglepetéseket az ellátási láncok terén, ezért kínál a FlexTM Global View olyan szintű láthatóságot, valamint jelentési és értesítési szolgáltatásokat, melyekkel az ügyfelek könnyebben tájékozódhatnak, és jobban irányíthatják termékeik logisztikáját."

 

A UPS a fejlesztéseket 2017 során folyamatosan vezeti be a FlexTM Global View rendszerében.

 

http://www.ups-scs.com/tools/fgv/index.html