Épp most debütál Dallos Bogi albuma

Megjelent a fiatal énekesnő első nagylemeze. A tavaszi napsütéssel érkezett Dallos Bogi vadonatúj albuma. A fiatal énekesnő Épp most című lemeze nem is lehetne aktuálisabb, hiszen a korongon szereplő összes szerzemény Bogi jelenlegi lelkiállapotát tükrözi. Ráadásul, mint a legutóbbi slágerének, a Méz című dalnak, így az új album többi szerzeményének sorait is saját személyes tapasztalatai ihlették.

 

Dallos Bogi három évvel ezelőtt lopta be magát a zene imádok szívébe, amikor üde, fiatalos lendülete a második helyre repítette a Dal 2014 műsorában. A We all és Feels So Right című fülbemászó slágerei hónapokig szerepeltek a rádiók toplistáján, majd a Fonogram-díjas énekesnő életében új korszak kezdődött: élő zenekaros koncertjei után megjelent új, szerzői albuma is, az Épp most.

 

„Egy igazi tavaszi-nyári albumot készítettünk, ami teljes mértékben a jelenlegi lelki állapotomat tükrözi. Ezért is lett a lemez címe az Épp most. Megtalálható rajta többek között a már ismert Már nem zavar, a 13-as ház, vagy a legutóbbi dalom, a Méz is. Szinte az összes dalt Budapest inspirálta, így egy igazi nagyvárosi album született."  - kezdte Bogi, aki az albumon szereplő összes dalnak a szerzője is, épp ezért minden egyes szerzemény Bogi lelkéből szól.

 

Az említett dalokhoz egy kis „dalkommentár":

Már nem zavar

- Ez a dal nagyon fontos nekem. Az első saját énekdallamom, és magam mögött hagytam vele egy korszakot. A szöveget ByeAlex barátom írta meg, aki nagyon jól ismer engem. Az őszinte továbblépésről és elengedésről szól.

Kedvenc idézet:

"Fél hanggal lejjebb

 Ott vagyok én is benned

 Pezsgett bennünk még tavaly

 Messze jársz most de nem zavar"

 

Méz

- Egy titkos kapcsolatról szól. A lány elképzeli, milyen is lenne, ha felvállalhatnák egymást...a dal végére mindez talán meg is valósul!?

Kedvenc idézet:

"Tegnapi fény ma is átölelt

 Bár láthatnám

 Hangod a vállamon bújik el

 Majd rám talál"

 

13-as ház

- Azért meghatározó mert az életem első magyar szövege.

A szakítás után sokszor még a rosszat is szépnek látjuk, mert az idő szebbé teszi.

Tudjuk, hogy valami rossz nekünk, de mégis vágyunk rá!

Erről szól a 13-as ház!

Kedvenc idézet:

"Ó, te, te és én

Ugrottunk jéggel teli vízbe

A közepén

Süllyedtünk együtt le a mélybe

Te és én

De ha emlékekre vágysz

A régi címen megtalálsz"

 

„Az egész album rendkívül személyes ihletésű. Az összes dalt a saját tapasztalataim, vagy az életem szereplőinek és a barátaimnak az élete ihlette, sőt azok is inspiráltak, akik már nincsenek jelen a mindennapjaimban. Elmondhatom, hogy a szerzőtársaimmal, Závodi Marcellel, Szepesi Zsolttal, Takács Zoltán Jappánnal és Szebényi Danival egy igazán szerethető albumot hoztunk össze. Kedves Peti szerzeményeként pedig szerepel a lemezen egy Belau featuring is, a Somebody told me so." - árulta el Bogi, aki új albumát április 20-án mutatja be az A38 hajón.

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PL558yjzPYJg1OSNS2hOZU3kXoBt9cIDjn

https://www.facebook.com/dallosbogiofficial

 

Lantai József