A boldogságot keresi a twentees

A twentees friss dallal vág neki a tavasznak. A Merre vagy? klipet is kapott, egy igazi „carpe diem" hangulatú estéről, amikor mindent megtehetsz - és meg is teszel - ami eszedbe jut. Az új dal élőben április 20-án, a GMK-ban debütál, ahol Ligeti Gyuri lesz a srácok vendége.

 

Az indie-rock négyes februárban a Kensington előtt mutatta be Ketten című dalát, a srácok pedig máris új szerzeménnyel indítják a 2017-es szezont. A Merre vagy? a zenekar és generációja kedvelt témájával foglalkozik, azzal, hogy merre van a boldogság.

„Távolodva a gyerekkortól és közeledve a felnőttkorhoz ez olyan probléma, amin sokat szoktam agyalni. Viszont optimista vagyok, ezért biztos vagyok benne, hogy megtalálom a boldogulásomat, zenekaron belül és kívül is"- szól Balázs Konrád, a twentees énekes-dalszerzőjének kommentárja.

https://www.youtube.com/watch?v=lF_k8wxAN-c

 

Kétségbeesés helyett nagy kanállal habzsolják az életet, ahogy a számhoz készült klip szereplői is. „A videónk egy gondtalan, felszabadult estét mutat meg, ahol senki sem gondol a holnapra. Próbáltunk egy olyan történetet elmesélni, ami nem uralja le a zenét, hanem harmonikusan működik együtt vele"- meséli Buday Dániel, a klip rendezője, aki a Klipszemle döntőjébe is bekerült Good Boy-t is jegyzi.

http://youtu.be/do1B38nDDqE

 

Az előző dalhoz hasonlóan a Merre vagy? producere is Ligeti Gyuri volt, aki a zenekar következő koncertjén, április 20-án néhány számban vendégeskedni fog a GMK színpadán.

A twentees előtt a szintén indie-rockban utazó Space Rumble lesz.

https://youtu.be/rmCh5fvK65w?list=PLzQMBAg9Da5wIsKkqW56bUYMT30saoUar

Belépő: 1000Ft

 

2017. március 20.

twentees ft. Ligeti Gyuri, vendég: Space Rumble

GMK

Budapest, Király utca 13.

 

http://www.gozsdumano.hu

https://www.facebook.com/events/1921556044536915

https://www.facebook.com/twenteesmusic

https://youtu.be/jF0Wx9-kioU

 

 

Lantai József