logo
Közzétéve: EuroAstra Internet Magazin (http://euroastra.info)

Alternatív gyógymód

Megjelentette: johannes
Dátum: 2017 ápr 21 - 01:21

[0]-  Ne haragudjon, hogy megvárakoztattam, fáradjon be, foglaljon helyet.

-  De professzor úr, két percet vártam. Ha elmondanám, mennyit vártam eddig a bajommal, elcsodálkozna.

-  Mondja el bátran.

-  A családorvosnál másfél óra az átlag várakozási idő. Harmadszorra állapította meg, hogy fertőzésből eredő vesegyulladásom van és a szakorvosi rendelőintézetbe küldött. Egy főorvos jóváhagyta a diagnózist, három órát vártam rá, míg bejutottam. Meg sem vizsgált, csak a labor leletet nézegette, felírt egy gyógyszert, valami Evolvens extra, öt perc alatt már állította ki a beutalót a klinikára a nefrológushoz. Eddig azt sem tudtam, eszik-e, vagy isszák a nefr......vagy micsodát. A klinikára időpontot kértem, két hónap, kivártam. Órákig úültem a huzatos váróban. Végül a nofre..... vagy kicsoda felírta ugyanazt a gyógyszert és azt mondta,  nem tud mit kezdeni velem, próbáljak meg együtt élni a bajommal és szedjem a gyógyszert. De ez fáj, fáj, fáj.

-  Szerencséje van, hogy hozzám fordult. Nem sok mindenhez értek, de ebben specialista vagyok. Higgye el, én meggyógyítom. Mutassa pontosan hol fáj? Éjjel is fáj? És ha ül, áll, megy, vagy fekszik, akkor egyformán fáj?

-  Éjjel nem fáj, ha fekszem, akkor sem. De dolgozom, valamiből élni kell. Mondja professzor úr.......

-  Ne hozzon zavarba, nem vagyok professzor, csak egyszerű természetgyógyász.

-  Szóval gyógyász úr, mondja meg, miért írnak fel olyan gyógyszert, amelyik nem hat?

-  Hát ez sajnos messzire vezető probléma. A világban nagyon erős és ütőképes az úgynevezett gyógyszergyári lobbi. Felkeresik az orvosokat a gyógyszert ajánlók, külföldi nyaralást ígérnek meg ki tudja még mit. És az orvosok, hogy-hogynem  pont azt a gyógyszert tartják a legjobbnak, amit a  gyógyszerajánló mondott.

-  És akkor mi a megoldás, drága gyógyász úr?

-  Van egy sokszorosan bevált, kizárólag tiszta gyógynövényeket tartalmazó szer. Lemniszkáta retard. Megmondom pontosan az összetételét. Egy kapszulában varjúháj, macskagyökér, kutyabengekéreg, kakukkfű, és tyúkhúr van. Természetesen gyógyszerkönyvi minőségben. Több száz vesebeteget már meggyógyítottam ezzel, meglátja sikerülni fog. Hogy van a kedves családja?........

*

   A páciens három órát töltött a természetgyógyásznál, már nem is fájt a veséje, pedig még ki sem váltotta a szert. Esküszöm, megérte a huszonháromezer forintos vizitdíjat, úgy érzem, mintha kicseréltek volna. Így még soha nem bánt velem egyetlen orvos sem.

   Kiváltotta a gyógynövényes kapszulát. Hazaérve megnézte az Evolvens extra és a Lemniszkáta retard dobozát. Meglepődve fedezte fel a feliratot. Mindkettőt a Pipifax Gyógyszergyár Ltd. EU. gyártotta.

Láng Róbert


Forrás URL:
http://euroastra.info/node/111549