Tervezd meg a Finlandia Vodka idei fesztiválszettjét!

Jön a nyár és vele együtt jönnek a napsugaras vízparti programok, szabadban átbulizott forró esték. Na és persze a fesztiválok... A Finlandia Vodka és az ArtHungry.com éppen ezért egy kis alkotásra hív: tervezd meg te a finn vodkamárka idei fesztiválszettjét, amelyet a szakmai zsűri mellett a közönség is véleményez. A nyertes munka megjelenik majd a Finlandia Less Ordinary Barban az idei Balaton Sound Fesztiválon.

 

Éld meg a kivételes pillanatokat, és tervezd meg a hozzá passzoló fesztiválszettet!

Olyan kreatív tervezők, grafikusok, divattervezők pályamunkáit várják a kiírók, akik képesek újszerű, fiatalos és dekoratív grafikai elemekben, ruházati vagy fesztiválkiegészítőkben kifejezni kreativitásukat. Legyen az egy megkapó grafika, egy ütős pólóminta, vagy egy menő tervezésű napszemüveg.

 

A tervezési időszak április 24-én kezdődik, a pályaműveket pedig május 15-től, május 16-ig lehet feltölteni az ArtHungry.com oldalára, amelyet egy hattagú zsűri bírál el.

A zsűri tagjai: Kiss Tibor a Je Suis Belle divatmárka tervezője, Nádi Boglárka tervezőgrafikus, a Halisten Stúdió egyik alapító tagja, Tábori-Simon José tervezőgrafikus, az ArtHungry.com kreatív közösségi oldal művészeti vezetője, továbbá a Finlandia Vodka márkatulajdonos vállalatától, a Brown-Forman részéről Fehér János Magyarország és Szlovákia régióvezetője, Szántó Dénes portfólió márkamenedzser és a Coca-Colától Cseri Katalin trade marketing szakértő.

 

A nyertes alkotás megjelenik majd a Finlandia fesztiválos ajándékai között, a pályázó pedig 200.000 forintos díjazásban részesül, míg a döntősök Balaton Sound Fesztivál napi jegyet kapnak.

 

A részletes pályázati kiírás az alábbi linkről érhető el: 

https://palyazat.arthungry.com/hu/2017/finlandia/rules

 

A pályázatra 18. életévét betöltött alkotók adhatják be munkájukat.

 

https://arthungry.com/hu

 

Lantai József