Lassú változások jelei: Megjelentek a jó minőségű úszássegítő eszközök - UPDATE - Intersport, ahol gondolkodnak

BEMA neopren úszókarövBEMA neopren úszókarövKorábbi cikkunkben beszámoltuk arról, hogy a Hervis kínálatában megjelentek ugyan a jó minőségű úszást segító sportszerek, de meglehetősen agyatlanul összeválogatott kínálatban. Lásd korábbi cikkünket: Lassú változások jelei: Megjelentek a jó minőségű úszássegítő eszközök - igaz agyatlanul összeválogatva - HERVIS bolthálózatban | EuroAstra Internet Magazin http://www.euroastra.info/node/39428 Most a konkurrenciát az Allee bevásárló központban található Intersport áruházat vettük szemügyre.

Legnagyobb meglepetésünkre itt ésszerűen összeválogatott kínálattal találkoztunk. A kiválasztott itt is a világ legjobb márkája a német BEMA volt.

Ellentétben a korábbi hellyel, itt a BEMA úszókaröv teljes méretválasztákával találkoztunk. Azaz éppen úgy megtalálható a nullás baba és a 2-es felnőtt méret. Az kultúrális dolog, hogy a kiszolgáló említette, az ő nagyfia bizony fel nem venné, mert akkor gyereknek látszik... Ennek ellenére most már érti, miért keresik a felnőttek is.

Magyarországon kuriózum, csak itt kapható a BEME legújabb - és legkényelmesebb karöve a BEMA NEOPREN SCHWIMMFLÜGEL - sajnos idén is csak a középméretben, így éppen a felnőttek maradnak ki. (kisméretű felnőttek, nők viszont használjak.

Ugyancsak itt található az általunk vizsgált boltok közül a BEMA bébiülés-úszógumi, ami az egyik legsikeresebb ebben a műfajban. Szerencsére a fix felhajtóerejű változatok itt is hiányoznak a kínálatból.

Nem láttam viszont uszodai -lágy uszonyt, viszont a Hervissel ellentétben drágán de volt hagyományos héáromrészes szövet gumimatrac a kínálatban. Úgy tünik itt valaki ésszel intézi a beszerzéseket...