Art Market Budapest 2012 nyitás ma...

Mint már hírt adtunk róla (http://www.euroastra.info/node/65589, http://www.euroastra.info/node/65781), november 8. és 10. között látogatható az ArtMarket Budapest Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Vásár a Millenárison, így most csupán egy apró megjegyzést fűznék az említett írásokhoz.

 

Szóltunk a kiállítókról, szervezőkről, a programokról, a beszélgetések témáiról, engedjék meg nekem, hogy még néhány képpel, és mondattal, személyes tapasztalattal kiegészítsem eddigi írásainkat. A készülő standokat, mini-galériákat babakocsival, csemetém kíséretében jártam be. Mint kisgyermekes anyuka elmondhatom, végre egy olyan hely, ahol gondolnak ránk is. Ugyan csak a földszinti területet néztem meg (van lift az emeletre), de tökéletesen bejárható volt babakocsival is. A mellékhelyiségek mellet szuper pelenkázó is van, de ez még nem minden, a rendezvény alatt gyermekfoglalkoztató is működik majd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A helyszín BKV járművel is tökéletesen megközelíthető, hiszen a Széll Kálmán térről akár gyalogosan is, de a 4-6-os villamosról a Széna térnél leszállva, néhány perces sétával elérhető az Art Market helyszíne. Azt hiszem, igazi családi programot varázsolhatunk ebből a képzőművészeti vásárból.

 

http://www.artmarketbudapest.hu/

 

Németh Krisztina